Hotel Monument

Oferta
  • Mrakovica - Nacionalni park Kozara
  • Trenutni jezik: SRPSKI

NACIONALNI PARK KOZARA

MRAKOVICA

KAKO DO NAS?

Na ovo mjesto, jedinstveno na turističkoj karti Evrope, možete doći iz pravca Banjaluke ili Prijedora. Blizina važnih putnih komunikacija doprinosi da ovo mjesto bude posjećeno tokom cijele godine.

Hotel „Monument“ je smješten na svega 12 kilometara od magistralne putne komunikacije Banjaluka-Prijedor. Od aerodroma u Mahovljanima udaljen je oko 65, a od graničnog prelaza prema Hrvatskoj, kod Dubice, oko 60 kilometara. Sa pomenutog magistralnog pravca, u mjestu Kozarac, odvaja se vijugavi asfaltni planinski put, koji vas vodi pred ulaz samog hotela. Ugođaj i okolina, koju prilikom tog kratkog puta možete doživjeti i vidjeti, predstavlja jedinstvenu uvertiru u ono što vas očekuje na Mrakovici, jednom od vrhova planine Kozare.


udsaljenost hotela od VAŽNIJIH DESTINACIJA

Aerodrom Mahovljani 65 km
Prijedor (Bosna i Hercegovina) 26 km
Banja Luka (Bosna i Hercegovina) 52 km
Sarajevo (Bosna i Hercegovina) 273 km
Beograd (Srbija) 362km
Zagreb (Hrvatska) 210 km


Nestvarne zelenkasto-žute boje, prošarane blještavim zracima sunca i plavetnilom nebeskog svoda, ostavljaju na posjetioce nesvakidašnji ugođaj opuštenosti i ushićenosti u isti mah. Taj ugođaj se posebno pojačava u jesen, obojenu žuto-smeđim tonovima, ali i u zimu, kada se planina zaodjene beskrajnim bijelim pokrivačem. Na takvom mjestu se, u naručju stoljetnih stabala i mekog planinskog saga od trave i lišća, udobno smjestio „Monument“.  • Trebate rezervaciju?

    Kliknite ovdje i pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor.

  • SASTANCI & DOGAĐAJI

    Saznajte više o tome kako možete kreirati veliki trenutak.